polaris topuklu bot Seçenekler

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından kıç dokumanıza ve boyunuza akla yatkın seçim yapmanız ülküsel olandır.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri düşüncema sahip olan bu botlar, her bacak örgüsı muhtevain akla yatkın bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan göl ayağı gestaltsına mevla olan kişiler, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma rabıtalı sorunlar oluşur.

Taba rengi elbise kombinleri her kesimden ve her tarzdan bayanın kullandığı kombinler arasında zemin almaktadır. Sadece çabucak her sezon kullanılan nitelik olma özelliği ile de trend giyim parçaları arasında zemin almaktadır.

Topuklu bot, sonbahar ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine ehil topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık tasarımları vardır.

Aldatmaıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından beya yeryüzü edilen emtia ve/yahut hizmetleri satın saha hakikat veya hukuki can "Üye".

Bültenimize sürdürümcü ol ve bir ahir ısmarlamainde %10 iskonto, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok sayıda çok salık allık!

Türkiye’de yahut topuklu yarım çizme uluslararası olarak koca bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Antrparantez şeffaf topuk içerisinde arsa kayran ışıltılı ve ışıldayan aksesuarlar, bota ayrı bir tempo katmaktadır. 

Vücut ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir yararlanma imkanı sunar hem de bediiyat bir stil kazanmıştırrır.

Kahverenginin müstehap tonlarından biri olan tabayı eşiniz de iş kombinlerinde sıkça kullanıyorsa ona armağan olarak taba çizme erkek modellerinden birini alabilirsiniz. Hem ayaklarınızın soğuktan etkilenmemesi hem bile her devir şık görünebilmek karınin taba mülevven çizmeleri tercih edebilirsiniz. Çizmelerin farklı markalar tarafından üretiliyor olması aklınızı karıştırıyor ve kanunlar yapmanızı zorlaştırıyorsa taba çizme kullananlar aracılığıyla paylaşılan taba çizme yorumlarından çeşitli fikirler alabilirsiniz.

Taba rengi ile asil bir kombin yetiştirmek isterseniz yağızı kullanmalısınız. Taba renk ayakkabı kombinleri için;

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçbirliı olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve katarçkotlarınız, mini boydan maxi destan etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere derece her kıyafete harmoni sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve daire stilinizde düzgün bir şıklığa ulaşmanızın en namuslu adresi!

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa göz kamaştırıcı bir giriş tutmak istemez misiniz? Stilini vurgulamak isteyen tüm kadınlar bâtınin hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page